Privacy verklaring

1. Hoe kunnen we uw privacy te beschermen?

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> De veiligheid van uw persoonlijke informatie is heel belangrijk voor ons. Wij zullen nooit uw persoonlijke gegevens verkopen of verhuren aan derden onder alle omstandigheden. Wij waarderen uw vertrouwen zeer hoog, en zal zich inspannen om de veiligheid en vertrouwelijkheid van alle persoonlijke informatie die u ons verstrekt en zal alleen gebruiken als we in het privacybeleid hebt beschreven.

beschermen   

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> Tijdens de informatie-uitwisselingsproces, zullen we ons best doen om de veiligheid van uw informatie te waarborgen door het versleutelen van de gegevens invoeren met de software van Veiligheid Socket Layer (SSL). Het is zeer belangrijk om te voorkomen dat anderen ongeoorloofd gebruik van uw wachtwoord of het invoeren van uw computer. Daarom moet u verzekeren de onmiddellijke loggen als u stopt met het bezoeken van de website wanneer u dezelfde computer te delen met andere mensen.

   tweede Welke persoonlijke informatie van gebruikers die wij verzamelen?

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> Ons primaire doel het verzamelen van persoonlijke informatie is om onze service te personaliseren en te verbeteren. Wij verzamelen de volgende soorten informatie van onze gebruikers:

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> Informatie die u aan ons verstrekt:

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> Wij ontvangen en bewaren alle informatie die u op onze websites of aan ons verstrekt op andere manieren, zoals uw naam, e-mailadres en andere informatie die u verstrekt. U kunt ervoor kiezen om ons te voorzien van bepaalde informatie, maar dan moet je misschien niet in staat om te profiteren van veel van onze speciale functies, zoals Reacties op onze websites, het creëren van een gebruiker of ontvangen van e-mailberichten. De persoonlijke gegevens die u verstrekt zal worden gebruikt voor doeleinden zoals het reageren op uw verzoeken om bepaalde producten en diensten, het aanpassen van de reclame-inhoud die u te zien en communiceren.

   derde Hoe we de informatie die we verzamelen gebruiken.

   We kunnen gebruikers ä nda de informatie die we verzamelen om:

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> * Uitvoeren, bieden, verbeteren en onderhouden van de website

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> * Aanpassen en / of personaliseren van uw communicatie-en shopping ervaring

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> * Beter inspelen op uw klantenservice vragen

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> * Communiceer met u over uw aankoop, account informatie of de klantenservice nodig heeft

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> * Communiceer met u over onze producten en evenementen, en voor andere promotionele doeleinden

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> * Verbetering van onze business

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> * Dien wedstrijden, promoties, enquêtes of andere Website functies

   We gebruikers ä begaat cookies f ö is om:

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> * Denk aan de artikelen in uw winkelwagen

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> * Herkennen wanneer u terugkeert naar onze website

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> * Bewaar uw gebruikersnaam of e-mailadres (maar niet vergeten) die het gemakkelijker maken om in te loggen

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> * Bevestig dat gebruikers zijn ingelogd

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> * U kunt gebruik maken van Express Checkout

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> * Analyseer het gedrag van bezoekers

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> Bericht:

  

lang = "EN-US" xml: lang = "EN-US"> Als u geen cookies accepteert, kunt u ze blokkeren door het aanpassen van de instellingen van uw browser. Maar als je ze blokkeren, zult u niet in staat zijn om alle functies op onze websites, met inbegrip van de aanpassingen voorzien in verband met het creëren van een gebruikersprofiel te gebruiken.

   4. Uw toestemming

   Door gebruikers ä nda v de r website, gaat u akkoord met v op s privacybeleid.

   Door toe te treden p op v de s website , gaat u akkoord met een basisbedrag van informatie met de rest van de gemeenschap, inclusief uw gebruikersnaam, locatie in de stad, profiel foto en bepaalde andere elementaire informatie te delen. Om deel te nemen aan alle bijkomende Website functies en gemeenschap en het delen van activiteiten, moet u uw privacy-instellingen wijzigen om meer informatie, met inbegrip van al uw User Generated Content, je profiel en al uw activiteiten op de site.

 
Terug